Kontakt: +386 (0)41 213 403
slo flag

Čiščenje in odmaševanje odtokov

Čiščenje je eno izmed najbolj neprijetnih opravil, ki jih v življenju moramo opravljati in se temu ne moremo izogniti. Prava nočna mora pa nastane, ko se nam zamašijo odtočne cevi, po navadi ob najbolj neprimernem času. Vemo, da se na stene odtočnih cevi zelo rada nabira umazanija in trdovratna maščoba, ki jo je izredno težko odstraniti in tako preprečiti nastanek zamašitve.

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je, da se nam to ne zgodi, zato vam pri tem lahko pomagamo z napredno tehnologijo, bogatimi izkušnjami in strokovnim pristopom.
Odtočne cevi najučinkoviteje očistimo s strojnim čiščenjem s posebno napravo, pred posegom pa s posebno kamero pregledamo umazane cevi in točno določimo, kje je težava in kakšen pristop za rešitev le-te bomo uporabili. Pri pregledu uporabljamo profesionalne barvne kamere na ceveh od premera 50 mm, pa kar do premera 600 mm. Možen je tudi izpis posnetka na USB ključek ali na CD.

S takšnim načinom dela lahko neposredno prihranite, saj lahko odtočni sistem s kamero zelo natančno pregledamo in določimo nastalo težavo, ki jo potem enostavno in zelo hitro ter učinkovito tudi rešimo. Izognete se tako nepotrebnemu razbijanju kopalnice ali kuhinje, prihranite tako čas kot denar, da ne omenjamo da se izognete umazaniji in prahu.

Posebej priporočljiv je pregled odtočnega sistema pri novogradnjah, preden se sitem sploh vzpostavi in se tako preventivno lahko odpravi napake nastale med gradnjo v izogib kasnejšim resnejšim težavam. Za vse ostale zgradbe z odtočnimi sistemi pa je dobro, da se enkrat letno opravi primerno vzdrževanje cevi.

Naša pripravljenost na pomoč je vaša prednost, saj so naše storitve kvalitetne, hitre in celovite, vaše težave pa tako z lahkoto postanejo preteklost. Poleg koriščenja naših storitev si boste zagotovili tudi brezplačno strokovno svetovanje in si tako omogočili, da boste skupaj z nami prišli do najboljše rešitve vaše težave.

Ker so naša vodila visoka strokovnost, kakovost in ažurnost, redno sledimo novim smernicam čiščenja odtočnih cevi in pridobljeno znanje uvajamo v vsakodnevno prakso.Skrbimo pa tudi za naravo, saj so novodobni tehnični pripomočki izredno učinkoviti in narejeni tako, da kar najmanj obremenjujejo okolje. V času našega delovanja smo pridobili dragocene izkušnje in dodatno nadgradili našo opremo, tako da lahko optimalno opravimo svoje delo.

Med naše osnovne dejavnosti spadajo:
  • odmaševanje odtokov
  • popravila odtokov
  • pregled in snemanje zamašenih odtočnih cevi ter kanalizacije
  • menjava sanitarne keramike, odtočnih cevi in kanalizacije


Za rešitev vaših težav poskrbimo v najkrajšem možnem času, le pokličite nas.
Highslide JS
Čiščenje odtokov
  

Highslide JS
Odmaševanje odtokov
  

Highslide JS
Čisti odtok
  

Highslide JS
Sanacija kanalizacij
  

 


InstalViler Jani Viler s.p.
Vodovodne instalacije in ogrevanje

Šared 19 c, 6310 Izola

E-pošta: jani.viler@gmail.com
Telefon: +386 (0)41 213 403